Гардеробні системи – прекрасний спосіб зберігати велику кількість речей (одяг, взуття, аксесуари) в гармонійно облаштованому місці. Такий спосіб дозволяє заощадити простір і вписати гардероб в інтер’єр кімнати або квартири-студії. Корпусні, сітчасті, каркасні або панельні гардеробні системи, приховані в окремому приміщенні або ніші, допомагають структурувати простір і не зіпсувати зовнішній вигляд кімнати.

Якщо ваша квартира складається з кімнат невеликих розмірів, ви хочете додати інтер’єру більше легкості і раціонально використовувати вільний простір, то гардеробні кімнати, виконані в сучасному дизайні гардеробні, дозволять вам розвантажити передпокій і спальню, не купувати великі шафи, а залишити в приміщенні більше вільного місця.

5 переваг гардеробних систем:

1.Міцність

Конструкції при загальному елегантному виконанні мають велику міцність. Вона досягається завдяки використанню особливих сплавів , виготовлених за сучасними технологіями. Також при виготовленні деяких елементів застосовується дерево.

Оптимізація

Використовуючи невелику площу, можна розмістити безліч речей. А завдяки численним кошиках, спеціалізованим вішалок і полиць, можна швидко розкласти речі по групах, що набагато полегшить їх пошук.

3.Вентиляція

У гардеробних системах  неможливо зіткнутися з запахом “залежаних” речей, завдяки відмінній вентиляції. Запах просто не зможе зібратися в таких конструкціях.

Монтаж

Зібрати і розібрати гардеробну конструкцію нікому не складе труднощів. Можна не хвилюватися, що під час переїзду вона не пройде в двері нової квартири.

5.Різноманітні комплектуючі

Використовуючи їх можна будувати свою систему зберігання речей виходячи зі своїх міркувань і власних потреб.

Тож, яку систему обрати ???!

 

Ми можемо запропонувати Вам декілька варіантів:

  

Stili

Перший – гардеробна система від італійської компанії Volpato «Stili»

Представляємо гардеробну систему Stili від італійського бренду Volpato!


Stili - це інноваційне рішення, яке дозволяє створювати і організовувати зону зберігання в будь-якій області вашого будинку, від бібліотеки до вбиральні. Це гнучка і універсальна система, здатна адаптуватися до будь-якого простору і, завдяки матеріалам і елегантною обробці, буде виглядати максимально естетично.


Компоненти модульної системи Stili вільно позиціонуються з точки зору кількості і необхідної висоти: ключовим елементом системи є метод кріплення деталей до алюмінієвого профілю без отворів або фіксованих кріплень, що дає вам повну свободу компонування.


Stili відрізняється мінімалістичним дизайном і простим монтажем: система кріплення елементів дозволяє вам встановлювати бажану висоту з допомогою шестигранного ключа і викрутки.


Універсальність Stili також виражається двома можливими варіантами установки системи: з профілями від підлоги до стелі і з профілями від підлоги до стіни. 


 

Trial

Другий варіант - гардеробна система Trial, виробник даної системи є також італійська компанія

Гардеробна Trial дозволяє зберігати всі речі в належному вигляді. Навіть для найбільшої модниці і її нарядів тут вистачить місця! Тепер не потрібно рано вранці, в поспіху шукати серед спресованої купи речей те, що потрібно. Досить зайти в роздягальню і взяти потрібну річ.

Тут є місце і для взуття. Всі коробки можна розташувати на нижні полиці, а потім з легкістю їх виймати. Такі системи зберігання стають дуже популярними. І це не дивно. Всі полки зручно розташовані і досить міцні. Вони правильно розташовані і не захаращують простір. А розсувні двері з зовнішньої сторони можуть доповнювати дизайн приміщення і приховувати від усіх гардеробну.

 

Nevato

Ще один, вже більш бюджетний, варіант гардеробної системи – польська система Nevato

Дана система поділяється на два типи профілів: NEVATO EASY  і NEVATO FAVOURIT

Система NEVATO EASY призначена для користувачів, які зможуть самостійно виконати збірку. Вам варто тільки включити уяву і зробити планування своєї гардеробної кімнати.

Далі, швидка збірка простого конструктора з легких алюмінієвих трубок і сполучних елементів, доставить справжнє задоволення від своєї простоти. Відчуйте себе справжнім майстром по збірці меблів!

Ви зможете створювати унікальні конструкції, змінювати і регулювати становище полиць, кронштейнів. Налаштуйте свою гардеробну кімнату під себе, без додаткових витрат і зусиль!

Гардеробна система NEVATO FAVOURITE спроектована з алюмінієвих профілів, які розроблені, щоб забезпечити максимальну функціональність відповідно до особистих потреб. Сучасний зовнішній вигляд, ретельно продумана конструкція складальних вузлів і елементів, висока якість матеріалів - все це, дає можливість облаштовувати гардеробні кімнати з урахуванням будь-яких запитів і бажань.